Career

Processoperatör med kvalitet i fokus

Arla Plast är ett familjeföretag som extruderar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Våra produkter används bland annat inom byggnation, fordonsindustri och reklam/butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar vi i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. Vi är ca 250 anställda, varav ca 140 i Borensberg, och vi omsätter ca 800 mkr på ett trettiotal marknader.

Är du en engagerad och teknikintresserad person som vill jobba i en trevlig miljö med duktiga medarbetare? Arla Plast behöver nu rekrytera processoperatörer. Ansök redan idag!

 

Dina arbetsuppgifter Som processoperatör på Arla Plast ansvarar du tillsammans med en kollega för hela processen vid en extruderingslinje. Det innebär att följa rutiner och tillverkningsspecifikationer, att kontinuerligt övervaka och förbättra kvaliteten och flödet, samt att förpacka slutprodukten enligt kundens krav. Arla Plast profilerar sig på marknaden med sin höga kvalitetsnivå, det är därför absolut nödvändig med stor noggrannhet i varje delmoment.
Din profil Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse med stort mått av nyfikenhet och engagemang. Du är en noggrann problemlösare med god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är stresstålig och har god förmåga att fatta snabba beslut.

Du har med fördel tidigare erfarenhet inom Industrin med inriktning mot maskiner, men då Arla Plast erbjuder en gedigen introduktionsutbildning kan du också ha en annan bakgrund.

Du som söker tjänsten har god datorvana. Då delar av arbetet handlar om att läsa och följa instruktioner är det viktigt att du även har en god textförståelse i det svenska språket. Om du har truckkort är det ett plus.

Ytterligare information Tjänsten innebär skiftarbete, såväl dag som natt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enlighet överenskommelse, helst så snart som möjlighet.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta gärna Jonas Dartman, Produktionschef, tfn: 0141-20 38 85 eller Jonas Ericson, Produktionsledare, tfn 0141-20 38 92

Välkommen med din ansökan! Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Maila din ansökan till: ansokan@arlaplast.com

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 22 februari 2019.